Yassine Boulahfa
Oprichter en Directeur

Zelf doe ik al jaren onderzoek naar medicinale cannabis. Een paar jaar geleden ben ik begonnen met het maken van extracties van de cannabisplant voor mijn chronische maag aandoening. Ik had zoveel baat bij mijn zelfgemaakte olie dat ik het aan familie en vrienden begon te geven. Zij hadden ook baat bij de olie. Het werd snel doorgegeven en voor ik het wist was er veel vraag naar mijn olie.

 

Ik zag op internet een wildgroei aan olie handelaren die vaak vervuilde, niet werkzame of veels te dure producten verkochten. Ik heb toen in 2017 de stichting SNSH opgericht. SNSH is een non-profit patiënten stichting die medicinale cannabis verstrekt tegenover een kostendekkende donatie. Op deze manier kan iedereen die lid en meerderjarig is gecontroleerde, schone en betaalbare producten verkrijgen.

 

Wij maken onze producten van onze eigen biologische planten uit Ketama, Marokko. Persoonlijk vind ik het namelijk een recht van elk mens om cannabis(-olie) als medicijn te kunnen gebruiken.

Danielle
Customer Support

Vanaf de oprichting van de stichting ben ik werkzaam bij stichting SNSH.

U kunt bij mij terecht voor al uw vragen over lidmaatschappen, bestellingen en vragen over de producten etc.

Gratis consult

U kunt een gratis telefonisch 10 minuten consult aanvragen als u vragen heeft over de producten, dosering of voor andere vragen. Voor het inplannen van een consult kunt u naar mij een mailtje sturen via  info@snsh.eu